Stap 1: Kennismaking LSA Letselschade Advocaat

Heeft u letselschade opgelopen bij een verkeersongeval? Bent u gebeten door een dier? Of bent u gewond geraakt tijdens het uitoefenen van uw beroep? Er zijn uiteenlopende situaties te bedenken waarin u letselschade kunt oplopen. Een LSA Letselschade Advocaat biedt de juridische bijstand waarnaar u op zoek bent.


Tijdens een kennismakingsgesprek met een LSA Letselschade Advocaat inventariseert deze samen met u uw zaak. Er wordt een eerste globale haalbaarheidstoetsing gedaan en bekeken welke schadeposten er zoal zijn. Wanneer de zaak haalbaar kan zijn, maken u en de letselschadeadvocaat werk-, prijs- en betalingsafspraken. Deze afspraken worden schriftelijk vastgelegd in een opdrachtbevestiging.  

Gesprekken vinden in de regel bij u thuis of op het kantoor van de LSA Letselschade Advocaat plaats. Bekijk het register van letselschadeadvocaten voor een LSA Letselschade Advocaat bij u in de buurt. De door u gekozen LSA Letselschade Advocaat informeert u graag over de mogelijkheden van een kennismakingsgesprek.

 

<<< Naar de introductie Stappenplan  |  Naar stap 2: Het verzamelen van informatie >>>